2019年安徽省教师公开招聘考试《英语》真题及答案

安徽教师招聘考试网整理发布,欢迎关注安徽教师招聘考试官方微信(jszp1000),免

费领取下载无水印真题备考资料。

一、单项选择(共15小题,每小题1分,满分15分) 1 In China, _____ private cars is gettingto be _____ popular means of transportation. A、the; a B、/; a C、the; the D、/; the 2 --Sorry, I'm late. --That's OK. You're here that's what A、 does B、 works C、stays D、 counts 3 --The weather is too cold Novemberthis year in Changsha. --It was when I came here years ago. A、 for; colder B、in; cold C、in; hot D、 for; hotter 4 Why don't you bring to hisattention that you're too busy to do it? A、this B、that C、what D_{λ} it 5 They didn't accept my invitation atfirst, but I persuade them at last. A、 could B、was able to C、might D、can 6 --l'm sorry l didn't do a good job. --Never mind. _____, you have tried yourbest.

A、Above all

- B、In all
- C、At all
- D、After all

7

We consider it important that everycitizen _____ good manners.

- A、has
- B、 should be
- C、have
- D、is
- 8

After hours' drive, they reached ______they thought was the place they d been dreaming of.

- $A_{\mathbb{V}}$ that
- $\mathsf{B}_{\smallsetminus}$ where
- C、what
- D、which
- 9

But not all pretended deeds have to fall short of their normal function in order to ______ their communication purpose.

- A、 serve
- B、 succeed
- C、 complete
- D、accomplish
- 10

Next summer after taking the nationalentrance examination, _____ I'll stay in Hainan Island, will surely be anexciting holiday.

- A, when
- B、 which
- C、that
- D、where

11

--What do you think of the performanceof Mike Learns to Rock, the Denmark band?

--I can't help _____ it. I got _____whenever I watched it!

- A、 to love; exciting
- B, to love; excited
- C、loving; exciting
- D、loving; excited
- 12
- --Remember the first time we met, John?

--Exactly. You _____ in the library.

- A_{\searrow} were reading
- B、had read
- C、have read
- D、 read

Nearly a month had gone by ______ theyshowed some sign of giving up the price for which they had held out.

- A、until
- B、while
- C、before
- D、so that
- 14
- -- ____work in future?
- --I have no idea.
- A、Where do you think will people
- B、Where do you think people will
- $C_{\scriptscriptstyle \rm N}$ Do you think where will people
- D_{v} Do you think where do people
- 15
- --What are you doing this weekend?
- --I haven't decided yet. ____?
- --Well, I thought we could have anotherfamily party.
- A、What
- B、All right
- C、Why
- D、Pardon

四、阅读表达(共 5 小题,每小题 2 分。满分 10 分)阅读下面的短文,并根据短文后面的要求答题。(请注意问题后面的字数要求) 56

根据以下材料,回答{TSE}题

If you don't think a phone is the rightgift for a lover, the smart choice this year is a smart phone. For people who don't read instructions

The easiest-to-use phone is the iPhone. It's that has pushed it to the No.1 selling position, surpassing the Motorola Razr. The iPhone's touch screen is easy to operate and it's also easy to customize (用户化). The iPhone can run allsorts of applications such as those help you to lose weight, identify a song on the radio, find a restaurant or do many other things. For the futurist

The T-Mobile G1 is very popular as it is thefirst phone to offer a Google browser, meaning that you're getting the real webon your phone, but it's the phone's potential that qualifies it for the futurist. The exciting applications are interesting, but they don't always work

smoothly.Sometimes it is hard to use the applications it comes with. The system shouldimprove as it becomes more popular, so it holds great promise. With fewrestrictions on the design of applications for the phone,

the G1 could be the first phone to incorporate (2) some of the coolest.

For the road warrior

The new BlackBerry Storm is something likethe equivalent (等同物) of a mullet--a business up front, party in the back. It stillincorporates the serious mail and organization features that have endeared (使受钟爱) these phones to business people. The 3.25-inch is bright anddetailed and

it's a decent size for watching videos on the go.

For the Luddite (反对技术进步的人)

For those who can't handle buttons and newfeatures, there is the Samsung Jitterbug Dial. Some people are Luddites whojust want a few large buttons to make calls. That's it, just calls. That makesit even easier to use an iPhone.

{TS} What would be the best title forthe passage? (no more than 6 words)

57

According to the passage, why is theBlackBerry Storm popular with business people? (no more than 10 words)

58

Please explain the underlined phrase"comes with". (no more than 5 words)

59

According to the passages, what does aLuddite like? (no more than 20 words)

60

Among the four types of phones, whichone do you like best? Why? (no more than 25 words)

二、完形填空(共 20 小题,每小题 1 分,满分 20 分)

16

根据以下材料,回答{TSE}题

Sometimes I really doubt whether there islove between my parents. They are very busy working to <u>16</u> the family. They don't act in the <u>17</u> ways that I read in books or I see on TV.<u>18</u> flowers to each other onValentine's Day is even more <u>19</u>.One day, my mother was sewing a quilt (床单). I <u>20</u> sat down beside her and lookedat her. "Morn, is there love between you and Dad?" I asked her in a<u>21</u> voice.

My mother stopped and raised her head with <u>22</u>in her eyes. She didn't answer immediately. Then she<u>23</u>her head and continued tosew the quilt. At last my mother said:

"Susan," she said, "Look atthis thread. Sometimes it appears, but most of it <u>24</u> in the quilt. The thread really makes the quilt strong and <u>25</u>. If life is a quilt, then love should be a <u>26</u>. It can hardly beseen anywhere or anytime, but it's really there. Love is <u>27</u>."

The next spring, my father suddenly got sickseriously. When they returned from the hospital, mother looked rather pale andit seemed <u>28</u> of them had a serious illness. Everyday in the morning and dusk, my mother helped my father <u>29</u> slowly on the country road. My father hadnever been so <u>30</u>.

Along the country road, there were manybeautiful flowers, green grass and trees. The sun gently glistened through theleaves. All of these <u>31</u> themost beautiful picture in the world. "Dad, how are you feeling now?" lasked him one day.

He said gently. "<u>32</u>, I just like walking withyour morn. I like this kind of life." <u>33</u> his eyes, I know he lovesmy mother deeply.

34 I thought love meant flowers, girls andsweet kisses. But from this 35, I understand that love

is just a threadin the quilt of our life. Love is inside, making life strong and warm.

 $\{TS\}$

- A_{γ} hold
- B_{\sim} support
- $C_{\smallsetminus}\,$ live on
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus} \ \text{keep}$
- 17
- A、 romantic
- B_{\sim} friendly
- C_{\searrow} lovely
- D、active

18

- $\mathsf{A}_{\mathsf{v}} \mathsf{Taking}$
- $\mathsf{B}_{\smallsetminus} \; \mathsf{Passing}$
- C、Buying
- D、Sending
- 19
- A、no problem
- B、out of question
- C_{\sim} out of the question
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ in question

20

- $\mathsf{A}_{\smallsetminus} \text{ silently}$
- B、 eagerly
- $C_{\scriptscriptstyle N} \ \text{peacefully}$
- D、anxiously
- 21
- A、loud
- $\mathsf{B}_{\smallsetminus}$ low
- C_{\sim} gentle

 $D_{\mathbf{v}}$ tender

22

A、interest

- B、fear
- C, excitement
- D、 surprise
- 23
- A, bowed
- B、raised
- $C_{\scriptscriptstyle \nabla} \ hang$
- D_{v} lowered
- 24
- A、loses
- B、turns out

- C、 disappears
- D、 comes up

- A、warm
- B、lasting
- $C \smallsetminus \text{long}$
- D、 comfortable
- 26
- A、needle
- B_{\sim} cloth
- C、thread
- D_{v} sheet

27

- $A_{\scriptscriptstyle N}$ in the quilt
- $\mathsf{B}_{\smallsetminus}$ out of the quilt

- C_{\searrow} outside
- D、inside
- 28
- A、 either
- B_{\sim} both
- $C_{\mathbf{v}}$ neither
- D_{\sim} every
- 29
- A、walk
- B、run
- C、stand
- D、 exercise

30

- A、rude
- B_{\sim} polite
- C_{\sim} gentle
- D、careful

- 31
- A、came up
- B、turned up
- C、called up
- D, made up

- A、In other words
- B、To tell the truth
- C、In my opinion
- D、On the contrary
- 33
- A、Seeing

- B、Reading
- C、Watching
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ Observing
- 34
- A、Once
- B、Though
- C When
- $\mathsf{D}_{\mathsf{v}} \; \mathsf{Unless}$
- 35
- A、 process
- B、way
- $C_{\mathbb{V}}$ matter
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ experience

五、书面表达(满分15分)

61

众所周知,学会与人合作在现在以及将来都是非常重要的。请你根据下表中所提供的信息,写一篇主题为"Being fl good partner"的英文演讲稿。

为何合作	互相学习.节约时间和精					
	力					
	1. 与喜欢的人合作	心情愉快. 同甘共苦				
与谁合作						
	2. 与不喜欢的人合作	学会容忍.发现优点				
怎样合作	你的观点(至少两					
	个)					

注意:

- 1. 对所给要点,逐一陈述,适当发挥,不要简单翻译。
- 2. 词数 100 左右。开头和结尾已经写好,不计入总词数。
- 3.参考词汇: cooperate 合作

Good afternoon, everyone!

The topic of my speech today is "Beinga good partner".

Thank you for your listening!

三、阅读理解(共 20 小题,每小题 2 分,满分 40 分)

36

根据以下材料,回答{TSE}题

Do you have any idea what you would liketo be and do after graduation? A lot of people don't begin thinking aboutcareers until they reach junior or senior year, which, in my opinion, is toolate.

When people are trying to decide what theywant to do, it helps to know something they love.



Ever since I was little, I've always beendoing someone's hair, make-up or nails, starting with Barbie dolls andprogressing to humans. Over the years my family has really inspired me to dothis and now I fix friends' and family members' hair for weddings, dances andother big events.

I have been thinking about what 1 would liketo do for a career since middle school. I did some research and discovered that might really enjoy being a cosmetologist, so I went to my hair stylist andasked her lots of questions about what it takes to reach her level and what shewould recommend

I do. I considered her advice and then didmore research.

I used Aveda's website to get information onthe Aveda Institute and what type of credit (贷款) I would need from high school to apply. Ifound their institute has three parts: theoretical knowledge, practicalexperience, and professional business-building skills. For the past few years,I have been looking at Aveda in more and more detail. This school not onlyoffers cosmetology, but also massagetherapy. I grew up in Minnesota (美国中北部的一个州), so I planto apply to the institute in Minneapolis that several people have highlyrecommended. It helps students become "future industry leaders in haircare, skin care, makeup and total body wellness". It is affordable and everyonethere is friendly and understanding.

Having done the groundwork and thinkingabout what I'd like to do after high school, I know that I will definitelypursue my dream of becoming a cosmetologist.

{TS} After reading the text, we caninfer the author is interested in _____.

- A、 traveling abroad
- B、 service business
- C、 social activities
- D_{v} acting on the stage
- 37

Why does the author think it's too latefor people to start thinking about careers in junior or senior year?

- A、Because he/she began to think about themwhen very young.
- B、Because many people are too old to learn.
- C、Because a lot of people can't grasp theopportunity.
- D、Because many people have little theylove.

38

We know from the text that acosmetologist is _____

- A、a chemist working at college
- B, a person who works in the institute
- C、a doctor in a hospital
- D, a person doing all types of body care forpeople

39

The author plans to apply to theinstitute in Minneapolis NOT because _____.

- A_{v} the people there are good to others
- $\mathsf{B}_{\smallsetminus}$ some people advise him/her to do so
- C、 the institute is free of charge
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ the institute is helpful to his/herfuture

The author of the text may be a _____

- A、married person
- B、 middle school student
- C、 college student
- D、a teacher

41

根据以下材料,回答{TSE}题

People have smoked cigarettes for a longtime now. The tobacco which is used to make cigarettes was first grown in whatis now part of the United States. Christopher Columbus, who discovered America, saw the Indians smoking. Soon the dried leaves were transported to Europe. In the 1800s, the Turks made cigarettes popular.

Cigarette smoke contains at least twoharmful substances, tar and nicotine. Tar, which forms as the tobacco burns, damages the lungs and therefore affects breathing. Nicotine, which is found inthe leaves, causes the heart to beat faster and increases the breathing rate. Nicotine in large can kill a person by stopping a person's breathing muscles. Smokers usually take in small amounts that the body can quickly break down.

Nicotine can make new smokers feel dizzy (头晕) or sick to their stomachs. The heart rate for young smokers increases 2 to 3 beats per minute.Nicotine also lowers skin temperature and reduces blood flow in the legs andfeet. It plays an important role in increasing smokers' risk of heart disease andstroke.

Smoking cigarettes is dangerous. Cigarettesmoking was the cause of lung cancer and several other deadly diseases.

- {TS} Tobacco first appeared in ____
- A、Asia
- B、Africa
- C、Europe
- D、 America

42

What is the main purpose of the firstparagraph?

- A、To tell us the bad effects caused bysmoking cigarettes.
- B、To introduce the history of smoking.
- C、To let us know what the cigarettes aremade from.
- D、To tell the readers that Columbus foundthe Indians smoking.
- 43

doesn't make one's heart beat asusual.

A、Tar

- B、Nicotine
- C、Lung disease
- D、Leave
- 44

The following effects are caused byNicotine EXCEPT that ____

- A、 it can make new smokers feel dizzy orsick to their stomachs
- B、 it lowers skin temperature
- $C_{\scriptscriptstyle N}$ it causes the heart to beat less fast

D、 nicotine will probably kill a person if asmoker takes in too much of it.

45

What's the main idea of this passage?

- A、Where did cigarettes come from?
- $\mathsf{B}_{\smallsetminus}$ The effect of smoking on your body.
- C、How to smoke is healthy?
- D、Who is the first smoker?

46

根据以下材料,回答{TSE}题

To learn an instrument such as the violinor accordion (手风琴) takes years. The job opportunities for musicians are scarce and competition is fierce. Then why are more people than ever before paying a lotof good cash to get their children the best music teaching they can afford?

The secret lies in the influence of music on the whole person. It has been found that learning a musical instrument actually increases a person's IQ over time. Different instruments and different types of music have varying effect, with classical music and the string family comingout on top, potentially increasing your IQ by up to 12 points!

When is a good time to start learning music?Experts have found that even the fetus (胎儿) can benefit from listening to classicalmusic. Surround yourself and your family with good music from the first. TheSuzuki Piano Method teaches children from the age of 3 years piano, with twolessons per week. From preschool, children can learn to read music and playfrom sheet music. Progress in learning your instrument is directly proportional(成比例的) to the amount of practicing.

Is there such a thing as an unmusical child?Shinichi Suzuki proposes that music is the native home language of all humanbeings and therefore nobody can be "unmusical". Of course there are exceptionaltalents, compared to which others may seem to be slower learners. Is there any benefit for adults in startingan instrument? Apart from the purely relaxing aspect, yes. Learning aninstrument can earn even adults additional IQ points, and as an added benefitin improves your health by reducing your stress levels. Your social life maybenefit too, if you are prepared to come out of your box and join occasionssuch as Ceilidhs (musical get-togethers) or arrange house concerts. It has beenestablished that people who play instruments tend to be more emotionallybalanced and more patient with themselves, others and life in general.

So go ahead, sign up for that amateur orchestra,dust off your old trombone (长号) or take your first real six-string down from the attic (阁楼); get out there and play!

TS Playing which of the followingmusical instruments can help increase a person´s IQ most?

- B、The violin.
- C、The trombone.
- D、The accordion.

47

According to Shinichi Suzuki, _____.

A、 the progress in learning an instrumentdepends on natural gifts

 B_{v} it is too late for an adult to start an instrument

- C_{\sim} every child has a natural talent formusic
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ all people can understand and read music

- What can be inferred from the text?
- A、Music can balance our life.
- B、Music can improve our living conditions.
- C、 Playing instruments can make adults keeptheir IQ points.
- D、 Playing instruments can help us get alongwell with others.

49

- By writing the text, the author mainlywants to _
- A, persuade us to send our children to musicschools
- B、 express his great interest in musicalinstruments
- C、 tell us the importance of music in development
- D、 invite us to attend Ceilidhs

50

There are many benefits for the adult tolearn instruments, which of the following is NOT RIGHT?

- A、Feeling relaxed.
- B、Earn additional IQ points.
- C、 Improve your health.
- D、 Show your talents.

51

根据以下材料,回答{TSE}题

Beauty has always been regarded assomething praise worthy. Almost everyone thinks attractive people are happierand healthier, have better marriages and have more respectable occupations.

Personal consultants give them better advicefor finding jobs. Even judges are softer on attractive defendants (被告). But in the executivecircle, beauty can become a liability. While attractiveness is a positive factorfor a man on his way up the executive ladder, it is harmful to a woman.

Handsome male executives were thought as havingmore integrity than plainer men; effort and ability were thought to account fortheir success.

Attractive female executives were considered to have less integrity than unattractive ones; their success was attributed notto ability but to factors such as luck.

All unattractive women executives werethought to have more integrity and to be more capable than the attractivefemale executives. Interestingly, though, the rise of the unattractiveovernight successes was attributed more to personal relationships and less toability than that of attractive overnight successes.

Why are attractive women not thought to beable? An attractive woman is thought to be more feminine and an attractive manmore masculine (有男子气概的) than the less attractive ones. Thus, an attractive woman has anadvantage in traditionally female jobs, but an attractive woman in a traditionallymasculine position appears to lack the "masculine" qualitiesrequired. This is true even in politics. When the only clue is how he or shelooks, people treat men and women differently, ' says Anne Bowman, who recently publisheda study on the effects of

attractiveness on political candidates. She asked 125undergraduate students to rank two groups of photographs, one of men and one ofwomen, in order of attractiveness. The students were told the photographs wereof candidates for political offices. They were asked to rank them again, in theorder they would vote for them.

The results showed that attractive malesutterly defeated unattractive men, but the women who had been ranked mostattractive invariably received the fewest votes.

{TS} The underlined word"liability" (in Para.1) most probably means "______

- A、 disadvantage
- B、 advantage
- C、 misfortune
- D、 trouble

52

- In traditionally female jobs,attractiveness
- $A_{\scriptscriptstyle \rm N}$ makes women look more honest and capable
- B_{v} strengthens the feminine qualities required
- C₅ is of primary importance to women
- D_{v} often enables women to succeed quickly

53

Bowman's experiment reveals that when itcomes to politics, attractiveness

- A_{s} turns out to be an obstacle to men
- B、 is more of an obstacle than an advantageto women
- C、 affects men and women alike
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ has as little effect on men as on women

54

It can be inferred from the passage thatpeople's views on beauty are often _____.

- A、practical
- B、 supportive
- C、old-fashioned
- $\mathsf{D}_{\smallsetminus}$ one-sided

55

The author writes this passage to ____

- A、 give advice to job-seekers who areattractive
- B、 discuss the negative aspects of being attractive
- C、demand equal rights for women
- D, state the importance of appearance

答案解析

1, B	2、D	3. A	4. D	5, B
6. D	7. C	8. C	9. D	10, A
11、D	12. A	13、C	14、B	15、C
16, B	17、A	18、D	19、C	20, A
21, B	22、D	23, A	24. C	25、B
26, C	27. D	28、B	29. A	30, C
31. D	32, B	33、B	34. A	35、D
36, B	37、 A	38、 D	39、 C	40、 B
41, D	42、B	43、B	44、C	45、 B
46. B	47、C	48、D	49、C	50、 D
51. A	52、B	53、 B	54、D	55、B
56、参见解析	57、参见解析	58、参见解析	59、参见解析	60、参见解析
61、参见解析				

¹

考查冠词。句意为"在中国,私家车正在变成一种流行的交通工具"。复数名词表示泛指一类人或 事物时.前面不用冠词,第一空泛指私家车这类事物;第二空泛指任何一种流行的交通工具, means 表示"工具,方式"单复数同形,此处是单数,故选 B。

2

考查固定搭配。that's what counts 表示这才是最重要的。句意为"——抱歉,我迟到了。——没 关系,你来才是最重要的。"

3

考查介词和比较级。for 表示"对于", in 表示"在", 月份前一般使用 in, 但是此处表示"对于", 故使用 for。句意为"——对于今年 11 月份的长沙而言, 天太冷了。——去年我来的时候, 。"根据句意,表示对比,去年比今年的天气更冷,选择 colder, 故选 A。

4

考查代词。it 为形式宾语,真正的宾语为后面的 that 从句。

5

考查情态动词。could 是 can 的过去式,比 can 委婉,表示能够,但做了不一定成功; might 表示可能. Be able to 表示通过努力做成功了某事。由 persuade them at last 可知选 B。

考查介词短语辨析。句意为"——抱歉,我没有做好工作。——没关系,_____你已经尽力了"。above all"首先,最重要的是"; in all"合计,总共"; at all 常用于否定句,表示"根本,丝 毫"; after all"毕竟"。D项最符合句意,故选 D。

7

考查虚拟语气。it 为形式宾语,真正的宾语为后面的 that 从句。该结构为: 主语+think / consider / make / find...+it+形容词+that 从句。当形容词为 surprising, strange, natural, necessary, important 等时, that 从句中谓语常用虚拟语气, should+动词原形, should 可省略。句意为"我 们认为每个市民有礼貌是重要的"。"have good manners"表示"有礼貌",故选 C。

8

考查宾语从句。what 引导宾语从句,作 reached 的宾语。what 在宾语从句中作主语。They thought 是插入语。where 可以引导宾语从旬,但不能用作主语。they'd been dreaming of 作 the place 的定语从句。

9

考查动词辨析。句意为"但是为了实现他们的交际目的,并不是所有的假装行为都达不到他们的 正常功能"。serve"提供",succeed"成功",complete"完成",accomplish"实现"。D项最符合语 境。

考查时间状语从句。句子主干为: Nextsummer will surely be an exciting holiday. 中间部分为 when 引导的时间状语从句。旬意为"参加完高考以后,我将留在海南岛,那个夏天,将是一个令 人兴奋的假期"。

11

考查固定搭配及形容词。Can't help doing sth. 表示禁不住做某事。以-ing 结尾的形容词.常用于形容事物;以-ed 结尾的形容词,常用于形容人。excited 表示"兴奋的,激动的",所以答案选D。

12

考查时态。句意为"——约翰,还记得我们第一次见面吗?——当然,当时你正在图书馆读书。 表示见面时的动作状态,使用过去进行时。

13

考查连词。句意为"过了将近一个月他们才表露出放弃先前坚持的价格的迹象"。until"直到", while"然而, 当……时候", before"在……之前", so that"所以"。根据句意, 选 C。

14

考查特殊疑问句。do you think 为插入语,插入语一般放于句子中间,可排除 C、D 选项,插入 语虽然不作成分,但是由于它的介入,句式结构也会有所影响,后面宾语从句需要用陈述语气。 故选 B。

15

考查情景交际。句意为"——这周末你打算干什么?——我还没有决定呢,_____?——我 想我们可以再开一个家庭聚会。"只有 C 项符合题意。

16

考查动词辨析。根据句意可知,他们忙着养家,养家用 support。

17

考查形容词辨析。romantic"浪漫的",friendly"友好的",lovely"可爱的",active"积极的"。 根据句意,书中读的,电视看的,爱情都是很浪漫的。

18

考查动词辨析。情人节送花,使用 send flowers。

19

考查固定搭配。前面说到父母之间不浪漫,那么情人节送花更是不可能。no problem"没问题", Out of question"毫无疑问", out of the question"不可能", in question"问题讨论中"。根据句意, 答案为 C。

20

考查副词辨析。silently"默默地",eagerly"渴望地",peacefully"和平地",anxiously"焦虑地"。根据文章可知,作者应该是静静地坐在了妈妈的身边。

21

考查形容词辨析。loud"大声的", low"低声的", gentle"绅士的", tender"温柔的"。in a low voice 表示"低声的"。根据文章, 可推知选 B。

22

考查名词辨析。女儿突然问这样的问题,妈妈肯定是很惊讶的,故选 D。

23

考查动词辨析。前面说到妈妈 raisedher head,再通过 continued to sew the quilt 可知是妈妈是 低下头,低下头使用 bow。

24

考查动词辨析。根据 but 可知前后为对比, appear 和 disappear 形成对比。

考查形容词辨析。根据上下文,可知此处应该填与 strong(结实的)意思相近的词。lasting 在这里 表示"持久的。耐用的"。 26 考查名词辨析。needle"针", cloth"布料, 衣料", thread"线", sheet"床单"。通过文章最后一段的 单词复现可知,此处应该为 thread,把人生比作被子,把爱比作针。 27 考查上下文理解。根据文章最后一句话可知,答案为D。 28 考查代词辨析。通过文章知道,father 生病了,但是妈妈脸色也苍白,所以,好像是两个人都生 病了。故选 both。 29 考查动词辨析。walk"走路",run"跑",stand"站",exercise"做锻炼"。由上文爸爸生病可知,此 处应该为 walk, 另外, 通过后文"I just like walking with your mom.",也可知答案为 A。 30 考查形容词辨析。rude"粗鲁的",polite"礼貌的",gentle"绅士的",careful"小心的"。通过后文"He said gently. "可知选 C。 31 考查动词短语辨析。Come up"出现", turn up"开大", call up"使想起", makeup"构成"。此情此 景,构成一幅画。故选 D。 32 考查介词短语辨析。in otherwords"换句话说", to tell the truth"说实话", in my opinion"在我看来", on the contrary"相反"。根据上下文可知答案为B。 33 考查动词辨析。根据常识可知,从他的眼中,可以读出他对我妈妈深深的爱。表示"读出",应该 用 reading。 34 考查连词。通过转折词 but 可知, 句首应该是 once, 表示曾经和现在的一个对比。 35 考查名词辨析。通过这次经历,作者懂得爱是什么。 36 推断题。根据文章最后一句话"I knowthat I will definitely pursue my dream of becoming a cosmetologist", cosmetologist 表示美容师,可知为服务行业。 37 推断题。根据第二段可知,作者很小的时候,就开始想这个问题了。 38 推断题。通过全文作者的描述,比如"Ithelps students become future industry leaders in haircare, skin care, makeup and totalbody wellness...等可知答案为 D。 39 细节题。根据"I used Aveda's website to get information on the Aveda Institute and what type ofcredit(贷款)I would need from high school to apply. "可知,作者并不是免费求学的。 40 推断题。根据本文最后一段"Havingdone the groundwork and thinking about what I'd like todo after high school",可知作者是一个中学生。

细节题。根据第一段第二句话"Thetobacco which is used to make cigarettes was first grown in what is now part of the United States."可知答案为 D。

42

推断题。第一段主要讲述了烟草的来源, 故选 B。

43

细节题。根据第二段第三句"Nicotine, which is found in the leaves, causes theheart to beat faster and increases the breathing rate."可知答案为 B。

44

细节题。根据"Nicotine…causes the heart to beat faster and increases the breathing rate."可知 C 项 beat less fast 错误。

45

主旨题。通读全文可知本文主要介绍的是吸烟的影响。

46

推断题。根据第二段最后一句"withclassical music and the string family coming out on top, potentially increasing your IQ by up to 12 points!"可知古典乐器或弦乐器最能提高人的智商。故选 B。

47

细节题。根据倒数第三段第二句"ShinichiSuzuki proposes that music is the native home language of all human beings andtherefore nobody Can be'unmusical'."可知 Shinichi Suzuki 认为每个孩子天生就有音乐天赋。故选 C。

48

推断题。根据倒数第二段"Yoursocial life may benefit too, if you are prepared to comeout of your box and join occasions such as Ceilidhs(musical get togethers)orarrange house concerts."和 最后一句可知学习乐器可以让我们和别人相处得更好。故选 D。

49

主旨题。从整篇文章的内容和第二段的句子"Thesecret lies in the influence of music on the whole person."可知这篇文章讲的是音乐对人的重要性。故选 C。

50

细节题。文章倒数第二段提到,成年人学习乐器可以放松,提高智商,改善健康,没有提到展示 才能。故选 D。

51

词义题。定位到第一段"But in the executive circle, beauty can become a liability. "联系第二段 第一句"While attractiveness is apositive factor for a man on his way up the executive ladder. it is harmful to a woman. "可知 liability 的意思是"劣势"。

52

细节题。根据 traditionallyfemale jobs 定位到倒数第三段,最后一句"an attractive woman has anadvantage in traditionally female jobs...lack the "masculine" qualities required"可见,在传统上由女性所从事的工作中,有魅力的女性具有一定优势;但在传统上由男性所从事的工作中,有魅力的女性看起来缺乏所需要的男性特质;由此推断,在传统上由女性所从事的工作中,魅力加强了所需的女性特质。故选 B。A 项与文意相反, C 项和 D 项均未在文中体现。53

推断题。由文章最后一段可知,有魅力的男性彻底击败了缺乏魅力的男性。而那些被认为最有魅力的女性常常得到最少的选票。由此可推出,在政界,对于女性来说,魅力是一个障碍,而不是 优势。故选 B。

54

推断题。由文章第一段可知,几乎每个人都认为有魅力的人会更幸福、更健康。他们的婚姻更美满.并且拥有更令人尊敬的职业。在找工作方面,私人顾问会给他们更好的建议。甚至法官对于 有魅力的被告都会手下留情。由此可推出,人们对美的看法往往是带有偏见的,是缺乏事实依据 的。故选 D, one-sided"有偏见的"。

55

主旨题。本文虽然也提到了魅力有许多积极方面,但那并不是文章的主要方面。文章主要讲的是 魅力给一些女性所造成的不利影响。由此可见,作者写这篇文章的目的是要讨论有魅力的消极方 面。故选 B。

56

A smart choice for a gift.

57

It incorporates the serious mail and organization features.

58

brings from the factory

59

He doesn't like technology, can't keep up with the progress of the era and will not use the new technology.

60

I like the iphone best because of its convenience and speed which can't be surpassed by other phones.

61

Good afternoon, everyone!

The topic of myspeech today is "Being a good partner".

In our daily lifeand study, if we want to accomplish our work efficiently, we must all learn tocooperate with others. Cooperation can save us a lot of time and energy.Additionally, we can learn much from our partners by cooperating with them.When we cooperate with someone we like, we will feel very happy. We can shareour pleasure(joys) and sadness (sorrows) with him. But it challenges us to getalong with others to cooperate with someone we dislike (hate). Under thiscircumstance, we should focus on our work, instead of (rather than) our partners.Perhaps in working together with him for a long time, we' 11 learn (find out)that he is a man to get along well with.

How can we become agood partner? In my opinion, we should try to listen to others. If they makemistakes, we also try to point them out. We mustn' t embarrass others to makethem in an unfavorable position.

Thank you for yourlistening!